Echo Abdomen Hands-on

Symposium Parkstad organiseert in samenwerking met Samsung en Biomedic de eerste Echo Abdomen hands-on.
Niet, zoals bij een tradiotioneel symposium, achterover zitten en luisteren naar een spreker die je verteld hoe je die mooie echobeelden moet maken, maar ZELF achter de knoppen en met de Echo Transducer in de hand de kunst van echografie ervaren.

Inschrijven voor deze Workshop kan via deze link: SAMSUNG ECHO WORKSHOP ABDOMEN

Uit de enquêtes van de door Symposium Parkstad eerder georganiseerde Echo symposia, is door de deelnemers meermaals het idee geopperd: Echografie in de praktijk.
Symposium Parkstad heeft dit opgepakt en samen met Samsung en Biomedic de ideale partners gevonden om een unieke combinatie (plenair en praktijk) samen te brengen in een mooie leerzame avond.

Radioloog (AIOS) Dr. I. Houben zal deze avond in een plenaire sessie (duur: 45minuten) de anatomie en pathologie van het Abdomen doornemen. Na deze sessie is het aan de deelnemers, om de techniek in praktijk te trainen in kleine groepjes met behulp van een High-end Samsung echografie toestel.

Dagprogramma

De planning voor 14-12-2023
  • 17:30 - 18:00 Inloop
  • 18:00 - 19:00 Working Diner
  • 19:00 - 19:45 Plenaire sessie Dhr. Ivo Houden Radioloog (AIOS) Zuyderland MC
  • 19:45 - 21:00 Hands-on Sessie
  • 21:00 - 21:30 Afsluiting en nazit

Kosten

Deze avond wordt kosteloos aangeboden door Samsung en Biomedic.

Accommodatie

Hotel Eindhoven-Best
Hotel Eindhoven-Best

Dit nieuwe Valk Exclusief hotel in Eindhoven-Best heeft 200 kamers, een stijlvol a la carte & Live Cooking restaurant, vergaderzalen, bar, wellness en zwembad.

Bereken de route door uw vertreklocatie in te vullen:

Gegevens worden opgehaald