Mammo Symposium Parkstad 2022

Symposium Parkstad is in 2010 opgericht door Kris van Loo en Armand van Gastel. Jaren later zijn we nog steeds actief en organiseren we deze dag voor jullie! We staan voor een goed georganiseerde dag waarbij het delen van kennis, gezelligheid en onze Limburgse bourgondische gastvrijheid voorop staan.

Dit symposium wordt 17.6.2022 georganiseerd als een live event in de Poorterij te Zaltbommel. Is het niet mogelijk om het event live te laten plaatsvinden zal dit doorgaan als een Webinar.
Alle deelnemers ontvangen t.z.t. een mail met alle benodigde informatie.

De Mammo-unit is een onderdeel van de medische beeldvorming waar heel veel speelt. De techniek maakt snelle stappen, de emoties passeren onophoudelijk en daarbij worden er topprestaties door de MBB' ers geleverd. Tijd om deze eens te bespreken en kennis te delen!

Dit symposium is bedoeld voor MBB'ers, medisch specialisten die werkzaam zijn op de afdeling radiologie en voor alle overige geïnteresseerden op het gebied van Mammo-onderzoeken.

Dagprogramma

Er is nog geen dagprogramma bekend

Kosten

Het inschrijfgeld voor dit symposium bedraagt 165 euro. Je kunt zowel individueel of als groep registreren. (Als groep registreren kan door in het inschrijfsysteem op
"deelnemer toevoegen" te klikken). Bij ontvangst van je schriftelijke annulering tot 7 (kalender)dagen voorafgaande aan het symposium vindt er restitutie
van het inschrijfgeld plaats, onder aftrek van 35euro aan administratiekosten. Na deze datum kan er geen restitutie meer plaatsvinden.

Accommodatie

Theater de Poorterij
Theater de Poorterij

Theater de Poorterij is hét podium van de Bommelerwaard. In het knusse theater staan jaarlijks vele voorstellingen op het programma. Een mix voor jong en oud, van cabaret tot
dans en muziek tot jeugdvoorstellingen. Zowel landelijk bekende professionele voorstellingen als lokale optredens zijn opgenomen in het programma.

Bereken de route door uw vertreklocatie in te vullen:

Gegevens worden opgehaald