Angio Symposium Parkstad 2022

Symposium Parkstad is in 2010 opgericht door Kris van Loo en Armand van Gastel. Jaren later zijn we nog steeds actief en organiseren we deze dag voor jullie! We staan voor een goed georganiseerde dag waarbij het delen van kennis, gezelligheid en onze Limburgse bourgondische gastvrijheid voorop staan.

Dit symposium wordt 21.1.2022 georganiseerd als een live event in de Poorterij te Zaltbommel. Is het niet mogelijk om het event live te laten plaatsvinden zal dit doorgaan als een Webinar.
Alle deelnemers ontvangen t.z.t. een mail met alle benodigde informatie.

Angio/Interventie-kamer maakt deel uit van de Medische Beeldvorming, maar het is toch een andere tak van sport. De geplande en acute werkzaamheden bieden veel leermomenten. Tijd om deze eens te bespreken en kennis te delen!

Dit symposium is bedoeld voor MBB'ers, medisch specialisten die werkzaam zijn op de afdeling radiologie, OK-personeel en voor alle overige geïnteresseerden op het gebied van Angio/Interventie-onderzoeken.

Dagprogramma

De planning voor 21-01-2022
 • 08:45 - 08:50 Dit symposium is voor de MBB'ers met 4 punten geaccrediteerd. Accreditatie voor operatieassistenten aangevraagd
  Opening
 • 08:50 - 10:25 Wanneer een open Aorta OK versus Evar. Dhr. L. Bouwman, Vaatchirurg Vaatcentrum Zuyderland MC
 • 10:25 - 11:00 Drugeluting Balloon en Stents....History? Dhr. M. Haagmans, Vaatradioloog Zuyderland MC
 • 11:00 - 11:30 Koffiepauze
 • 11:30 - 12:05 Embolectemie Wanneer, Hoe en Waar loop ik tegen aan...? Dhr. L. Bouwman, Vaatchirurg Vaatcentrum Zuyderland MC
 • 12:05 - 12:40 Mechanische trombectomie, alle ins en outs! Dhr. M. Haagmans, Vaatradioloog Zuyderland MC
 • 12:40 - 13:40 Lunchbreak
 • 13:40 - 14:15 DOAC's de nieuwe orale antistolling. Wat behoor ik te weten? Dhr. H. ten Cate, hoogleraar Interne Geneeskunde en Trombose-expert
 • 14:15 - 14:50 Behandeling van Stroke... Spreker benaderd
 • 14:50 - 15:25 IVUS "IntraVasculaire UltraSound" ....de toekomst! Dhr. R. Brand, interventie Radioloog MUMC

Kosten

Het inschrijfgeld voor dit symposium bedraagt 165 euro. Je kunt zowel individueel of als groep registreren. (Als groep registreren kan door in het inschrijfsysteem op "deelnemer toevoegen" te klikken). Bij ontvangst van je schriftelijke annulering tot 7 (kalender)dagen voorafgaande aan het symposium vindt er restitutie van het inschrijfgeld plaats, onder aftrek van 35euro aan administratiekosten. Na deze datum kan er geen restitutie meer plaatsvinden.

Accommodatie

Theater de Poorterij
Theater de Poorterij

Theater de Poorterij is hét podium van de Bommelerwaard. In het knusse theater staan jaarlijks vele voorstellingen op het programma. Een mix voor jong en oud, van cabaret tot
dans en muziek tot jeugdvoorstellingen. Zowel landelijk bekende professionele voorstellingen als lokale optredens zijn opgenomen in het programma.

Bereken de route door uw vertreklocatie in te vullen:

Gegevens worden opgehaald

Registreren

Individueel of als groep

Is uw belangstelling gewekt ?!? En heeft U interesse om het Angio Symposium Parkstad 2022 te bezoeken.

Meld U dan nu individueel of als groep aan voor het Angio Symposium Parkstad 2022

Registreren