Bucky Symposium Parkstad 2022

In 2021 heeft symposium Parkstad voor het eerst een Bucky-event georganiseerd. In 2022 willen we dit symposium opnieuw organiseren.
Het Bucky symposium wordt 17 juni 2022 georganiseerd als een live event in de Poorterij te Zaltbommel. Gooit COVID of een ander virus roet in het eten zullen we het event als een Webinar organiseren.
Deelnemers ontvangen een mail met instructies.

Bucky is een ondergeschoven tak van sport binnen de medische beeldvorming. Veel symposia richten zich op de specialisaties binnen de MBV. Tijd voor het echte werk! De Bucky!

Dit symposium is bedoeld voor MBB'ers, medisch specialisten die werkzaam zijn op de afdeling radiologie, nucleaire geneeskunde en voor alle overige geïnteresseerden op het gebied van Bucky-onderzoeken.

Dagprogramma

Er is nog geen dagprogramma bekend

Kosten

Het inschrijfgeld voor dit symposium bedraagt 165 euro. U kunt zowel individueel of als groep registreren. (Als groep registreren kan door in het inschrijfsysteem op
"deelnemer toevoegen" te klikken). Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering tot 7 (kalender)dagen voorafgaande aan het symposium vindt er restitutie
van het inschrijfgeld plaats, onder aftrek van 35euro aan administratiekosten. Na deze datum kan er geen restitutie meer plaatsvinden.

Accommodatie

Theater de Poorterij
Theater de Poorterij

Theater de Poorterij is hét podium van de Bommelerwaard. In het knusse theater staan jaarlijks vele voorstellingen op het programma. Een mix voor jong en oud, van cabaret tot
dans en muziek tot jeugdvoorstellingen. Zowel landelijk bekende professionele voorstellingen als lokale optredens zijn opgenomen in het programma.

Bereken de route door uw vertreklocatie in te vullen:

Gegevens worden opgehaald